Om Tante Frida Forlag

HERMANN KNUTSEN

Litt om meg

I 2007 tok jeg opp drifta på den nedlagte heimgården i Lofoten. I 2008 kom ei lita sauebesetning på plass. I 2021 etablerte jeg Tante Frida Forlag, med påfølgende nettbutikk. I desember kom første utgivelse, diktsamlingen «Sauedikt». Neste utgivelse kom i 2022 og var ei novellesamling. I 2024 planlegges utgivelse av en roman, «Hjemkomst».

HVEM VI ER

VÅR HISTORIE

Men hvorfor skrive om sau, spør kanskje folk seg? Siden jeg bor og lever med disse dyra falt det seg naturlig å skrive om dem. Ja, ikke bare det, men gi dem hovedrollen i ei hel lita bok? Men mennesket er jo ikke borte. Sauen har vært med oss i lang, lang tid. Og sauens liv og er på mange måter også menneskenes liv. Vi kjenner alle til barnesangen «Bæ, bæ lille lam». Bøker for voksne har til nå , etter hva jeg kjenner til, helst vært fagbøker for bønder. Men nå kommer ei annerledes bok om sau for voksne. Og formen sa seg selv. Det måtte bli som dikt.

Mitt håp er at du som leser av «Sauedikt» vil oppleve litt av den facinasjonen, og ikke minst gleden og respekten, som jeg har lært i omgang og stellet av disse fantastiske dyra som har fulgt menneskene i så lang tid.

HVA SIER KUNDENE

VÅRE OMTALER

Legg til din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.